Kombinationen av grönsaker i den här röran - en klassiker i Frankrike - kan helt och hållet anpassas efter vad man har hemma i skafferiet. Använg receptet som grund.
Instruktioner
- Skär aubergine, squash, paprika och lök i kuber eller tärningar.
- Hetta upp olja i en stor stekgryta. Lägg i grönsakerna och stek på medelvärme i 10 minuter tills allt fått fin färg, rör om då och då. Finhacka vitlöken och häll ner i grytan. Låt koka i tio minuter. Rör om då och då.
- Tillsätt tomatpuré och hela tomater, grovt hackade kryddor, salt och peppar. Sjud under lock på svag värme i ungefär 30 - 40 minuter tills alla grönsakerna är mjuka och röran har tjocknat. Rör om då och då.
- Om röran blir för tjock så tillsätt lite vatten.
- Servera rykande varm!
Publicerat den
4 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar