Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ravigotesmör (med smak av bearnaise)

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smöret passar till stekt och grillat kött och fisk.

Ingredienser

Instruktioner

Smöret bör vara rumstempererat. Rör ihop alla ingredienserna i en skål. Låt kryddsmöret stå kallt en stund innan det serveras.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

  • zonale 18 mars 2009

    Har förberett detta goda kryddsmör idag och det ska få stå och gotta till sig ett par dagar!

  • tjenahejfia 25 augusti 2011

    Ravigotesmör serverar jag alltid till nyfångad abborre. Abborren snabbgravar jag först i socker, salt och vitpeppar, sedan steker jag den snabbt i smör. Till det serverar jag små, kokta rödbetor och färskpotatis. Ofta kokar jag potatisen lite kort, al dente, sedan kör jag den klar i ugnen med olja, grovt salt. Å så förstås en god grön sallad med gurka och melon eller päron. Får jag bara sik i näten så funkar det bra också! //Erika www.gillinge.eu

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.