Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskav med lök och svamp

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

God och snabblagad vardagsmat

Ingredienser

Instruktioner

Skala, och skiva löken Skölj och skiva champinjonerna Fräs löken svagt i ca 3 minuter , tillsätt champinjonerna och fräs ytterligare ca 3 minuter. Ta upp fräset. Bryn renskavet, tillsätt lök och svampfräset, Tillsätt crème fraiche, salt och peppar, rosmarin och soja och låt det koka ca 10 minuter på medelstark värme. Servera med mandelpotatis och broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.