Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risnudelsallad med skinkwok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låter gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Häll över i ett durkslag och spola med kallt vatten. Lägg upp i en skål och klipp i lite kortare bitar. Slå över en blandning av sweet chilisås, vinäger och 1 matsked soja.
  2. Stek skinkan i omgångar i 1 matsked Becel flytande. Lägg upp köttet på en tallrik.
  3. Stek grönsakerna och vitlöken i 1 matsked Becel flytande. Låt dem behålla lite tuggmotstånd. Lägg ner köttet bland grönsakerna. Smaksätt med 1-2 matskedar soja.
  4. Blanda skinkwoken med nudlarna och strö över cashewnötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.