Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkwok med kål och curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt och gott och dessutom nyttigt. Vad mer kan man begära av mat som skall serveras till vardags?

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kål, paprika purjolök och skinka. Hetta upp oljan i en wok eller stor gryta och fräs alla grönsakerna på ganska hög värme 5-10 minuter, tills de är nätt och jämnt mjuka, låt curryn fräsa med på slutet. Tillsätt skinka, äppeljuice, soja och sambal. Koka ihop några minuter och smaka av med salt. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.