Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röda bär under pistaschtäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

God och smarrig efterrätt. Pistaschnötterna kan bytas ut mot skållad sötmandel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°. Skölj och ansa bären, halvera jordgubbarna och lägg bären i en ugnssäker form eller 4 ugnssäkra portionsskålar. Strö över hälften av sockret.
  2. Hacka nötterna i en matberedare. Tillsätt mjöl och resten av sockret. Strö blandningen över bären. Hyvla över smöret med en osthyvel. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 min.
  3. Servera bären lätt avsvalnade med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.