Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetsgravad tofu

 
Skriv ut

Vackrare tofu får man leta efter. Vem kunde ana att tofu och rödbetor passade så fenomenalt ihop?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg tofun i en liten form. Gnid in med salt, socker och svartpeppar. Skala den ena rödbetan och riv den fint. Massera in även den i tofun tillsammans med dillen. Plasta in och låt allt grava i kylen i 2 dagar.
  2. Vid servering skrapar du bort rödbetorna och dillen. Skiva sedan tofun i tunna skivor. Skiva den andra rödbetan fint och fördela på ett fat. Lägg den skivade tofun över rödbetan och dekorera eventuellt med lite extra dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.