Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökt apelsinmarinerat ankbröst

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Serveras med hallonvinägersky.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Det rökta apelsinmarinerade ankbröstet köpte vi färdigt och skar det i lövtunna skivor som vi rullade ihop och la på kavring med lite pepparrotsvisp till. Poängen, förutom det möra köttet var hallonvinägerskyn som vi hällde på. Garnerade gjorde vi med fransk sallad.
  2. Koka ihop och reducera vinägern, vattnet och sockret till hälften. Skeda lite över ankköttet precis vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.