Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökt fisk med potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Variera receptet med att välja den rökta fisk som finns tillgänglig, och de bönor som trädgårdslandet eller torget har att erbjuda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Potatissallad: Borsta potatisen. Blanda den med olja och häll ut på plåt med bakplåtspapper. Dela stor potatis. Strö över slat. Rosta dem ca 30 min, eller tills de är mjuka och fått färg.
  3. Skär bönorna på diagonalen. Om det är skärbönor, koka dem 2 min, övriga bönor snoppas och kokas 1 min i saltat vatten. Dela tomaterna. Häll av vattnet från bönorna och blanda dem med potatis, tomater och oliver. Blanda dressingen och häll den över salladen.
  4. Guacamole: Skala och mosa avokado. Blanda med pepparfrukt, citronsaft och salt.
  5. Servera salladen med rökt fisk, kokta ägghalvor och guacamole. Strö över gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.