Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad färskpotatis med halloumi och korianderdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En läcker plocksallad där alla kan välja sina egna favoriter. Koriander och jordgubbar är en cool mix, för alla vid bordet som törs prova.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Dela potatisarna på mitten om de är stora. Vänd runt dem med oljan på en plåt med bakplåtspapper. Salta, peppra och rosta mitt i ugnen i ca 25 minuter. Låt majskolvarna rosta med de sista 5 minuterna.
  3. Korianderdressing: Mixa alla ingredienser till en dressing. Smaka av med salt och peppar.
  4. Förbered alla tillbehör: Skölj bönorna i kallt vatten, tärna avokadon och ansa jordgubbarna. Häll upp alla tillbehör i olika skålar.
  5. Skiva halloumiosten. Stek den i olja precis före servering.
  6. Lägg det du gillar på din tallrik och ringla över dressingen. Mums!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.