- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 55 minuter
Skriv ut
Du kan förbereda allt i förväg och sedan bara sätta in potatisen i ugnen en knapp timme innan gästerna kommer.
Instruktioner
- Skölj och skiva potatisen.OBS! Skalet ska vara kvar.Lägg i en ugnssäker form.
- Blanda rosmarin och persilja med olivolja.Vänd ner den i den finhackade vitlöken.Häll oljan över potatisen och vänd runt några gånger.Stek mitt i 200* varm ugn i ca 40 minuter eller tills potatisen är mjuk och har fått fin färg.
- Skölj och torka tomaterna under tiden.Dela cocktailtomaterna men låt de fina små vinbärstomaterna vara hela.Skala och skiva rödlöken tunt.Tillsätt tomaterna, löken och de svarta oliverna till potatisen när ca 8 minuter av stektiden återstår.
- Garnera med färsk rosmarin.
Publicerat den
3 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar