Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostbiff och escabeche med rostad lök

 
Skriv ut

Escabeche är en nyhet som ingår i Santa Marias nya serie Tex Mex Tapas. Det är en slags röra som innehåller bland annat majs, oliver, paprika och soltorkade tomater, olivolja och limejuice. Servera denna rätt som tapas eller på buffe, eller som en liten förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger 8 st
  2. Rulla ihop rostbiffen till en rulle och lägg den på Tostaditosen. Lägg Escabechen på toppen och strö över rostad lök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.