Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsgratäng med pepparotssås.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så god...så jag kommer att göra den snart igen!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs grönsakerna några minuter i omgångar. Lägg i en ugnsfast form.
  2. Smält smöret i en gryta till såsen. Rör ner vetemjöl och späd med mjölken. Krydda och koka i ca 3 minuter. Häll såsen över gratängen.
  3. Gratinera i 225 grader varm ugn i ca 30 minuter eller tills grönsakerna är klara, strö den rivna osten över gratängen några minuter innan den är klar.
  4. Servera med kassler och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.