Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransglass med honung serverad med hallonsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Behövs egentligen inga kommentarer - den är ljuvlig!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulorna tillsammans med socker, honung och saffran till en pösig smet. Vispa grädden till fast skum. Rör ner grädden i äggsmeten och rör om så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en form. Ställ formen minst 6 timmar i frysen. Tina hallonen och kör dem i mixer eller matberedare. Smaka av såsen med florsocker. Späd eventuellt med lite vatten om såsen är tjock. Ta fram glassen precis innan den ska avnjutas. Stjälp upp och garnera. Bjud hallonsåsen till!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Thunnan 29 september 2008

    Hur gott som helst, min nya favorit =)

  • moni63 27 mars 2009

    Mycket god, i lagom mängd. Denna ska jag göra igen till nästa jul!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.