Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekta bjudrätten i kommande julbrådska!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem på båda sidor i smör i en stekpanna.
  2. Skär purjolöken i bitar. Riv skalet och pressa saften ur halva apelsinen. Skala den andra halvan och skär den i bitar.
  3. Fräs purjolöken i smör i en stekpanna. Häll på crème fraiche och apelsinsaft och -skal. Lägg ner kycklingen i såsen. Låt allt koka på svag värme under lock ca 10 min. Strö över apelsinbitarna.
  4. Servera med klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.