Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranstorsk á la Inga-Lill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Min mammas granne har gjort detta ljuvliga fiskrecept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra fisken. Bryn den i smör så att den får en stekyta. Lägg i fisken i en ugnsfast form.
  2. Skär rödlöken i klyftor. Fräs löken i samma panna med smör som fisken. Lägg löken på fisken. Slå på ca 2 msk vatten. Vispa runt. Häll i creme fraichen och vispa lite till.
  3. Smaksätt med sweet chilisås. Häll detta över fisken. Strö över lite riven ost om så önskas. Gratineras i ugn i 225 i 10-15 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • frlu03 14 oktober 2015

    Vi har säkert gjort detta ett trettiotal gånger med gott betyg av våra gäster. Det har blivit en av våra favoriträtter och så enkelt att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.