Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med ruccola och chèvre

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En sallad kombinerad med klassiska smaker som getost, valnötter och honung.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Skär auberginen i 1/2 cm tunna skivor på längden. Salta skivorna lätt och baka dem på plåt mitt i ugnen ca 20 minuter.
  2. Skala melonen. Halvera och kärna ur den. Skär den i 8 klyftor.
  3. Halvera kronärtskockshjärtan och körsbärstomater. Skölj och ansa salladen.
  4. Servering: Lägg en melonklyfta på tallrikarna. Fyll på med tomat, kronärtskocka, sallad, bitar av getost, skinka i rullar, melon, rostade aubergineskivor och valnötter.
  5. Dressing: Smält honungen i en kastrull på medelstark värme. Rör i oljan. Ringla den varm över salladen. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.