Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salsa till rökt fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera till filéer av rökt fisk, halverade hårdkokta ägg och nykokt färskpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala gurkan, dela den på längden och skrapa ur kärnorna. Skiva den i halvmånar. Blanda med hackad mynta och skalat, tärnat äpple.
  2. Pressa citronen i en liten skål. Blanda med riven ingefära, rör ner råsocker, olja och pressad vitlök.
  3. Vänd citrondressingen med salsan, krydda med salt och peppar och blanda till sist i lite hackad röd paprika för färgens skull.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.