Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salta gifflar

 
Skriv ut

Jättegoda. Har också provat med att lägga i ost som fyllning. Går säkert jättebra med annat också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader 7-12 minuter.
  2. Blanda jäst och socker. Blanda i resterande ingredienser och låt jäsa i ca 40 minuter.
  3. Obs använd olja på bakborder ej mjöl
  4. Tag upp degen och dela den i 30 bitar. Forma dem till gifflar.
  5. Låt jäsa igen ca 30 minuter.
  6. Pensla med uppvispat ägg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.