Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saumon a la sauce douce

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Ursprungligen från La Maison Rustique, från c 1740 men jag gjorde den för några år sedan när vi väntade vår son.

Ingredienser

Instruktioner

Ta ur de ben du kan hitta, dela laxen i c 2 cm stora bitar och rulla i mjöl. Stek tills de har fin färg och yta. Ta ur fisken och häll av spadet. Blanda såsen och lägg tillbaka fisk och sås och puttra ett par-tre minuter. Servera med sallad och potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.