Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schalottenlököverbakad abborrfilé

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Det här är min käre mans favoritfisk, ett festligt recept som är lätt att laga.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa fisken. Koka de skalade lökarna i lite lättsaltat vatten i 20 minuter. Kör lök, gräslök och rumsvarmt smör i matberedaren, Lägg filéerna på lätt smörat ugnsfast fat, salta och peppra. Fördela löksmöret på fisken och sätt in den i ugnen på 175 grader i 10-15 minuter. Servera genast med kokt eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.