- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Serveras med kokt potatis och en god färsk sallad.
Instruktioner
- Banka kotletterna,salta och peppra på båda sidor. Vänd de i mjöl och stek i oljan i stekpannan tills de fått färg på båda sidor.
Ta ut kottletterna ur pannan och lägg över på en tallrik.
Hacka löken riktigt fint. Tvätta champinjonerna och skär de i inte så tunna skivor.
Fräs löken i stekpannan i samma pannan och fett där kotletterna stektes i någon minut.
- Strö över paprikapulvret, lägg i champinjoner och salta efter smak. Fräs allt i nån minut tills champinjonerna har mjuknat.
- Blanda mjölet i gräddfilen och blanda i champinjonfräset. Lägg kotletterna tillbaka i pannan och låt det puttra i 5-6 minuter.
- Garnera med hackad persilja och servera med kokt potatis och sallad. Smaklig måltid!
Publicerat den
2 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar