Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schnitzel med champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Serveras med kokt potatis och en god färsk sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka kotletterna,salta och peppra på båda sidor. Vänd de i mjöl och stek i oljan i stekpannan tills de fått färg på båda sidor. Ta ut kottletterna ur pannan och lägg över på en tallrik. Hacka löken riktigt fint. Tvätta champinjonerna och skär de i inte så tunna skivor. Fräs löken i stekpannan i samma pannan och fett där kotletterna stektes i någon minut.
  2. Strö över paprikapulvret, lägg i champinjoner och salta efter smak. Fräs allt i nån minut tills champinjonerna har mjuknat.
  3. Blanda mjölet i gräddfilen och blanda i champinjonfräset. Lägg kotletterna tillbaka i pannan och låt det puttra i 5-6 minuter.
  4. Garnera med hackad persilja och servera med kokt potatis och sallad. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.