Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sejfilé med linssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Både färsk fisk och halvtinade, djupfrysta filéer passar bra att laga den här rätten av. Här blandar vi friskt olika smaker. Orientaliska linser, indisk curry och sej från Ishavet. Vill du ge rätten ytterligare en dimension, servera med mandelpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1.Yoghurtsås Blanda matlagningsyoghurt och curry till önskad smak.
  2. 2.Koka mandelpotatis
  3. 3. Linssallad: Koka linserna i lättsaltat vatten i 10 minuter. Spola av dem med kallt vatten. Låt dem rinna av ordentligt. Blanda olja och rödvinsvinäger med salt och peppar. Rör ner det i linserna och blanda ner oliverna.
  4. 4. Fisk: Skär fiskfiléerna i mindre bitar. Blanda samman mjöl och salt. Vänd fiskfiléerna i blandningen. Stek dem i olja på medelvärme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.