Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Denna senap gör jag varje sommar till grillkorven, mycket omtykt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda senapspulver, salt, florsocker och matättika till en jämn smet.
  2. Häll upp senapen i en burk. Häll försiktigt oljan på senapens yta (senapen torkar inte då). Låt senapen stå i rumstemperatur en till ett par dagar.
  3. Rör senapen jämn. Förvara den kallt
  4. Obs! Rör ihop senapen med en träsked

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

  • begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.