Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsmarinerad strömming med brynt smör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Klipp bort ryggfenan på strömmingsfiléerna. Blanda senap, crème fraichen och majonnäs. Lägg strömmingsfiléerna i blandningen, gärna över natten men det är inte nödvändigt, 2-3 tim räcker. Blanda ströbröd och rågmjöl, salt och peppar. Vänd de ihopvikta men EJ avtorkade filéerna i mjölblandningen. Stek i en medelvarm stekpanna i 3-4 minuter på var sida. Salta och peppra. Bryn smör och slå över fisken när den ligger på tallriken. Servera strömmingen med potatispuré.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.