Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsstekt kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett gammalt recept på kyckling

Ingredienser

Instruktioner

Strö salt över kycklingsbitarna och låt stå och dra några timmar eller över natt. Lägg kycklingsbitarna i en smord ugnssäker form med undersidan upp. Pensla på hälften av senapen. Stek kyclingen i ugn vid 175 grader. Vänd kycklingbitarna efter 20 minuter och pensla ovansidan med senap. Stek ytterligar 15 minuter och bred därefter på senapsblaningen. Öka värmen till 225 grader och sätt in formen i ca 10 minuter eller tills kycklingen fått fin färg. Servera med potatis, sallad och bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.