Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

seschuan soppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

stark soppa

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp i en stor gryta och tillsätt nudlar skära i korta längder, fläsk eller kyckling, svamp, bambu skott och ingefära. Blanda majsmjöl smidigt med 3 matskedar kallt vatten och lägg i sjudande soppa under ständig omrörning tills det kokar och försvinner. Häll uppvispat ägg i soppan i en fin bäck, omrörning snabbt med pinnar eller gaffel så det fastställer i fina strimlor. Bort med soppan från värmen, tillsätt resten av ingredienserna och blanda väl, justera kryddningen efter smak. Smaken ska vara ganska sur och varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.