Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen och stöt sedan sönder den. Blanda i mjölk och margarin. Vispa till en slätt mos. Hacka löken. Lägg färsen i en kall panna och låt den fräsas i sitt eget fett tillsammans med lök,mjöl,tomatpure och buljong. Smaksätt med salt och peppar. Låt puttra 2-3 minuter. Lägg färsen i en form. Fyll på med potatismos och gratinera i ugn 225g ca 10 min. Lägg på ärtor och majs och värm i ugn ytterligare 5 minuter.
  2. Servera med rårivna morötter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Erajscha 16 oktober 2008

    Tänkte bara upplysa om att Shepard's pie görs på rester av lammstek. När man gör med köttfärs heter det Cottage pie.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.