Små och goda rosenbröd uppkallade efter flickorna på Skäret....
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
supergott bröd!!!!!! blir som såna där frallor som man köper nybakta i affären de va absolut inte sista gången ja bakade dom
TACK för ett kanonrecept! Blev kanonrecept till buffén i lördags. Brödet blev gott och "luftigt" och uppskattades av gästerna
Jättegoda bröd och lätta att baka!
Hej! Dessa rosenbröd kan verkligen rekommenderas, de är jättelätta att baka och passar utmärk till buffén, mycket goda.
Bakat detta idag tills min sons namnfest på lördag, de var verkligen SUPERGOTT och framförallt lätt att göra!!
Tack för ett jättebra recept!!! Bakade det idag till min sons studentfest och dom blev fluffiga och fina.
Kanongoda bröd! Jag missade tyvärr att det skulle vara ägg i degen men dom blev jättefina ändå! Goda och mycket luftiga! Tack för ett superbra recept!
Kanongoda, lätta att göra, luftiga Klar 5:a
Super goda, jäste upp ordentligt och blev lätta och luftiga. Tog dock lite mindre socker för att inte få dem för söta ca 0,5-0.75dl i stället. Blev hur bra som helst!
Hej jag har en fråga när man ska bakar dessa rosenbröd. Hur mycket vetemjöl ska man använda? Kan man köpa 3 kg vetemjöl paket. Är det lika med 3 liter eller?