Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkfyllda champinjoner

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Dessa champinjoner äter vi nästan alltid då vi grillar eller har som inslag på buffébordet. Underbara och så enkla att göra. Bild kommer senare.

Ingredienser

Instruktioner

Ta bort foten på svampen och hacka den. Fräs hacket i smöret. Klipp eller skär skinkan i små bitar och blanda ihop svampfötterna, skinkan, den rivna osten med crème fraiche. Salta och peppra. Lägg champinjonhattarna i en lättsmord form. Fyll hattarna med röran och strö lite mer ost över. Gratinera i ugnen på 225 grader i ca 10-15 min. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva23 12 april 2015

    Vi åt detta till årets första grillning. Det var jättegott. Kommer definitivt att göras igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.