Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig räkröra till bakad potatis

 
Skriv ut

Lite annorlunda röra. Men mycket god! Vitlök och senap ger mer sting och det behövs tycker jag när man har röran till bakad potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Tvätta och picka potatisarna så att de inte sprängs i ugnen. Baka i mitten av ugnen, 1 ½ -2 timme, tills de känns riktigt mjuka.
  2. Skala räkorna och lägg dem på hushållspapper i kylen. Blanda samman resten av ingredienserna till röran men ta bara hälften av rommen, spara resten till garnering. Grovhacka räkorna men spara några hela till garnering. Vänd ner hacket i röran.Skär ett kryss med en vass kniv i potatisarna och tryck ihop dem underifrån. Lägg i räkröran, garnera med räkor, stenbitsrom och dill.
  3. Servera med sallad och solrosskott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.