Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördeg med pärontarte och pistagenötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta går fort att göra, köp färdig smördeg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg smördegsplattan på en plåt med bakplåtspapper, nagga degen med en gaffel. Skala, dela och kärna ur päronen.
  3. Skiva eller klyfta dem. Lägg dem på degen.
  4. Strö över råsocker. Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter. Låt tarten svalna lite.
  5. Smält marmeladen och pensla på päronen
  6. Strö över pistagenötterna. Servera pärontartaren med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.