Smörgåstårta i bakelseform är ett perfekt matigt tilltugg på festen, som förrätt, eller varför inte som en riktigt lyxig frukost!
Instruktioner
- Stansa ut 12 rundlar av rågbrödet. Vispa ihop créme fraiche och cream cheese till en slät och fluffig kräm. Blanda hälften av cream cheese- krämen med de skurna kalkonbitarna, den rivna pepparroten och den hackade gräslöken. Smaka av med salt och peppar.
- Lägg 4 rågbrödsrundlar på en skärbräda och bred dem med lite av kalkonkrämen. Lägg på rågbrödsrundlar och bred dem med ett tunt lager av cream cheese- krämen, lägg på den skurna gurkan och toppa med de sista 4 rågbrödsrundlarna.
- Täck bakelserna med cream cheese- krämen och garnera med granatäppelkärnor, skivad rädisa och körvel.
Publicerat den
13 december 2014
Liknande recept
Skriv kommentar