Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåsbakelse med pepparrot och kalkon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smörgåstårta i bakelseform är ett perfekt matigt tilltugg på festen, som förrätt, eller varför inte som en riktigt lyxig frukost!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stansa ut 12 rundlar av rågbrödet. Vispa ihop créme fraiche och cream cheese till en slät och fluffig kräm. Blanda hälften av cream cheese- krämen med de skurna kalkonbitarna, den rivna pepparroten och den hackade gräslöken. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg 4 rågbrödsrundlar på en skärbräda och bred dem med lite av kalkonkrämen. Lägg på rågbrödsrundlar och bred dem med ett tunt lager av cream cheese- krämen, lägg på den skurna gurkan och toppa med de sista 4 rågbrödsrundlarna.
  3. Täck bakelserna med cream cheese- krämen och garnera med granatäppelkärnor, skivad rädisa och körvel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.