Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb grönsakswok

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Välj helt enkelt grönsaker efter säsong och humör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva och dela ner grönsakerna i mindre bitar. Woka grönsakerna hastigt i mycket het panna med lite rapsolja i. Börja med morötter och broccoli som tar längst tid. Därefter mangold, purjolök, paprika och chili.
  2. Smaksätt med, soya, sesamolja, risvinäger, råsocker, ingefära och salt. Vänd sist ner mungbönsgroddar och cashewnötter.
  3. Servera med klibbigt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.