Inget pajkrångel och ett lock istället för botten.
Med färdig smördeg är det bara att skåra ut och grädda det frasiga locket.
429 kalorier per portion
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Ansa och skär kycklingfiléerna i mindre bitar.
Skölj, kärna ur och tärna paprikan.
Stek kycklingen i oljan till fin gyllenbrun färg, tillsätt paprikan och stek ytterligare ett par minuter.
- Plocka dragonbladen, tillsätt dragon och vin till pannan, låt sjuda på medelstark värme några minuter. Dra bort från plattan och tillsätt créme fraiche, salt och peppar.
- Skär smördegen i 4 lika stora bitar, lägg dem på ett bakplåtspapper och pensla med lättvispat ägg.
Grädda mitt i ugnen 5-7 minuter till fin färg.
- Fördela kycklingröran på 4 tallrikar och toppa med smördegen.
Publicerat den
7 juli 2009
Liknande recept
Skriv kommentar