Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb kycklingpaj med paprika och dragon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Inget pajkrångel och ett lock istället för botten. Med färdig smördeg är det bara att skåra ut och grädda det frasiga locket. 429 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Ansa och skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Skölj, kärna ur och tärna paprikan. Stek kycklingen i oljan till fin gyllenbrun färg, tillsätt paprikan och stek ytterligare ett par minuter.
  3. Plocka dragonbladen, tillsätt dragon och vin till pannan, låt sjuda på medelstark värme några minuter. Dra bort från plattan och tillsätt créme fraiche, salt och peppar.
  4. Skär smördegen i 4 lika stora bitar, lägg dem på ett bakplåtspapper och pensla med lättvispat ägg. Grädda mitt i ugnen 5-7 minuter till fin färg.
  5. Fördela kycklingröran på 4 tallrikar och toppa med smördegen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.