Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba färsen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

God köttfärsrätt med få ingredienser där gräddfilen är viktig och förhöjer smaken.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttfärsen, salta och peppra. Finhacka löken, rödbetorna och gurkan och tillsätt det i grytan. Låt det puttra i ca 25 min, tills köttfärsen känns klar. Späd med lite vatten och rödbetssaft vid behov. Serveras med kokt potatis och gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.