Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba hallonrutor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Knaprigt gräddade degsmulor toppar de superenkla kakorna

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugn på 170 grader. Blanda mjöl, havregryn, socker och bakpulver. Klicka i smöret och rör slätt. Tryck ut ca ¾ av degen med hjälp av en sked eller handflatan i en långpanna, ca 25 x 40 cm, klädd med bakpapper. Mosa bären lite och fördela dem på kakan. Smula över resten av degen. Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter. Låt kakan svalna och stelna. Skär i rutor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kekke46 13 juli 2010

    Dom här kakorna kan man ha en klick gräde eller till. Degen blir lite grynig men det ska den vara.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.