Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba kycklinggrytan

 
Skriv ut

Mycket snabblagad gryta som ändå känns rejäl och smakar gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar.
  2. Ta bort skinnet för att undvika fett.
  3. Skiva champinjonerna och bryn dem i lite fett i teflonpanna
  4. Krydda och lägg kyckling, svamp och örtkrydda i en gryta.
  5. Häll vin eller buljong och låt puttra på svag värme under lock.
  6. Vispa ihop mjöl och vatten till en redning, häll redningen i grytan under omrörning.
  7. Låt koka i 3-4 min, späd med vatten om det behövs.
  8. Smaka av med ytterligare kryddor och strö över klippt persilja.
  9. Servera med kokta potatis och kokta morötter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.