Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba Pain au chocolat

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Fransk favoritbulle som går snabbt att göra! Glutenfria och laktosfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tina smördegen. Kavla lätt, låt degen vara ca 7-8 cm tjock. Dela i kvadrater. Skär chokladen i 8 stavar. Lägg en stav choklad på varje smördegsruta. Rulla samman och lägg på bakplåtspapper.
  3. Pensla med ägg och strö över flagad mandel. Ställ i i ugnen och grädda bröden ca 12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.