Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba spenatburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spenaten sätter både färg och smak på de lättlagade och supergoda burgarna. Dessutom är spenat väldigt nyttigt och man blir otroligt stark, kolla bara på Karl-Alfred!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop mjölk och ägg. Tillsätt mjöl, bakpulver, salt och peppar och vispa samman. Skölj och grovhacka spenaten, rör ner den i smeten. Hetta upp olja i en teflonstekpanna och stek ca 30 sekunder på båda sidor till fin färg.
  2. Värm hamburgerbröden och fyll dem med spenatburgare, sallad, tomat och smaksatt créme fraiche.
  3. Klart att hugga in!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.