Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabblagad färsgryta

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Snabbt, lätt och gott..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och strimla selleri och purjon. Ansa och tärna squashen. Fräs det mjukt och glansigt i lite matfett. Lägg över det i en kastrull.
  2. Bryn färsen i lite matfett tills den har fått lite färg. Lägg över färsen i kastrullen tillsammans med krossade tomater, salt, peppar och oregano. Låt det puttra samman ca 6-8 minuter
  3. Koka pastan under tiden. Halvera ev tomaterna. Rör ner den nykokta pastan och tomater i färsgrytan. Smaka av.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.