Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbpasta med smak av venedig

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En perfekt måltid att lyxa vardagen med, om du har rester av lax eller räkor i kylen, billigt blir det, och dessutom rätt smalt om du använder dig utav en matgrädde med låg fetthalt! 75 g lax och räkor är bara en rekomendation. har du mer av det ena och mindre utav det andra så fungerar det nog helt perfekt det med!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pasta efter paketets anvisningar.
  2. Koka ihop grädde, tomatpuré och chilisås i en tjockbottnad kastrull. Låt sjuda i några minuter. Tärna laxen och tillsätt i såsen. Krydda efter smaklökarnas tillfredställelse. Häll av vattnet från pastan, rör ned med räkor i tomatsåsen. Lägg upp på två tallrikar och strö hackad gräslök därpå. Servera gärna med en klick gräddfil för att jämna ut chilismaken, eller kanske lite stenbitsrom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.