Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sniglar provencale

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I somras var jag i Paris för första gången det var kärlek "at first sight"...då åt jag sniglar för andra gången. Det var forfarande lika gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Blanda smör med finhackade vitlöksklyftor, citronjuice, hackad persilja, salt och vitpeppar.
  3. Lägg sniglar i 4 formar. Täck varje snigel med smöret. Gratinera i 5 -10 minuter.
  4. Servera med vitt bröd som du kan få upp den goda såsen med och ett gott vitt vin i glaset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.