Kråke Lithander gjorde detta recept på TV4 morgon för många år sen. Värt att testa på hel kyckling när man får tag på ett fint ex. Kommentar: jag har tagit hälften plommon, hälften aprikos, ska jag späda med vätska kan jag ta vanlig apelsinjuice eller bara vatten. V g kryddblandningen har jag blandat torra kryddor själv, men kan tänka mig att det går ypperligt med den frusna provencalska kryddan som jag älskar - o annars har mest till fisk... Till såsen är det gott med riktig grädde, men det funkar med smalvarianter med. En gnutta sambal är inte fel i såsen, men inte för mkt!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Lagade detta idag.. Mkt efterlängtat... Öste mkt under tillagningen, står inte i beskrivningen. Provskar i köttiga delar för att se att/om det var klart. Så gott sen... Ger inte mig själv betyg men ville kommentera.