Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris med kokos och limesås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka sparrisen i lättsaltat vatten. Låt kokosmjölk och buljongtärning koka i en kastrull ca 2 min. Tillsätt drygt hälften av limeskalet. Smaka av med limesaft och salt.
  2. Fördela sparrisen på 4 assietter. Häll den varma såsen över och toppa med resten av det rivna skalet.
  3. Servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.