Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris med lime- och hasselnötssmör

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott som förrätt eller tillbehör

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta nötterna i torr stekpanna några minuter. Låt svalna och gnugga av skalen med händerna. Hacka nötterna grovt.
  2. Vispa smöret luftigt med elvisp. Tillsätt salt, limeskal och limesaft. Blanda hälften av nötterna med smöret.
  3. Koka sparrisen. Häll av vattet och servera genast med smör och gärna bröd. Strö över resten av nötterna och pressa över lite extra limesaft.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.