Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris med salami och halloumi.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Nu är det ju grilltider så här är ett jättegott recept som passar att göra nu när det finns gott om sparris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp lätt saltat vatten med en klick smör och en nypa socker i en traktörpanna eller vid kastrull. Skala sparrisen. Lägg ner i vattnet och koka 5-8 min tills sparrisen är mjäll och fin men fortfarande spänstig. Häll av vattnet.
  2. Skär halloumin i bitar och pensla med olivolja. Grilla i grillpanna eller stek i smör i en stekpanna. Lägg upp sparrisen på tallrikar, lägg på halloumi, salami, oliver, parmesan och basilikablad. Ringla över olivolja, balsamvinäger och strö på flingsalt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.