Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- & skinkomelett

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jag älskar omelett... när man har bråttom, när man vill ha en lätt lunch, när man vill ha en god men inte så stor middag osv.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa lätt ihop ägg, vatten, salt och peppar med en gaffel. Hetta upp en stekpanna, lägg i fettet och vicka på pannan så att fettet kommer upp på kanten. Häll i omelettsmeten. Lyft lite med en gaffel då smeten börjar stelna så att den lösa smeten rinner ner mot botten. Strö den rivna osten över den halvstelnade omeletten. Omeletten är klar när den stannat men fortfarande är krämig på ytan. Fördela spenatbladen och skinkan vacker ovanpå och dofta sist över lite nyriven muskot.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.