Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spett med baconlindad kycklinglårfilé och fruktig chutney

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grillen inbjuder till att förenkla matlagningen så mycket som möjligt. Här är ett grilltips med bröd som matigt tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rulla in lårfiléerna i baconskivor. Trä dem på spett. Pensla dem lätt med olja och grilla i 12-15 minuter. Vrid spetten då och då under grillningens gång. Salta och peppra.
  2. Skär tomaterna i cm-tjocka skivor. Torka dem försiktigt med hushållspapper, pensla lätt med olja och grilla dem hastigt på en sida.
  3. Rosta bröden på grillen och lägg upp på tallrikar. Lägg på tomatskivor. Pensla spetten med lite av mango chutneyn och strö över persiljan. Lägg spetten på bröden. Servera en skål med resterande chutney bredvid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.