Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda ringar

 
Skriv ut

Lättbakade goda kakor som min mormor nästa alltid hade hemma när vi var där och hälsade på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienserna i en matberedare till en smidig deg.
  2. Rulla till fingertjocka rullar och dela dem i 10 cm längder.
  3. Lägg i smorda runda kakformar med hål i mitten. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter eller tills de fått lite färg och känns torra.
  4. Ta ur kakorna ur formarna när de svalnat lite och lägg på galler för att svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.